|
V našem življenju se soočamo s situacijami, ki imajo na nas tak ali drugačen vpliv. Pravzaprav je tako celo prav, tako vsaj vemo, da smo živi. Bralce lahko potolažim, da se mi ni zgodilo nič pretresljivega (vse se je po šahovsko dalo napovedati vnaprej...), kar pa se je, je imelo vpliv, ki ste ga vsi opazili - popolno neaktivnost na šahovsko organizacijskem področju. Vse skupaj je bolj povezano z mojim doživljanjem dogajanja, kot z objektivno resnostjo dogajanja samega.
Lahko le povem, da ima situacija dokaj dolgo zgodovino, posredi pa je človeški faktor. Od opustitve nekih dejanj s strani oseb, ki so v preteklosti imele to možnost, do moje velike naivnosti in do vehementnosti nekaterih, ki jih zanima le - pa saj veste, kaj ljudi danes najbolj zanima in pri tem ne izbirajo sredstev...
Torej pravzaprav nič hudega in nič, kar bi bilo povezano z dopisnim šahom. Zato menim, da bo moja vrnitev pomagala tudi meni osebno, da na vse pogledam kot na dobrodošlo življenjsko izkušnjo in grem naprej.
Prosim vse, da sprejmejo moje opravičilo!
|