Krjavelj wrote:
Danilo,
Moje vprašanje je bilo jasno zastavljeno povsem drugače. Zakaj se spoštovani bralci, ki imate to možnost, ne zavzamete za sponzorstvo dopisnega šaha? Morebitni ugovor, da za prave projekte bi ta volja pa bila, pade na precej velikem razočaranju, ki še ni tako zelo odmaknjeno in me je veliko naučilo.
a) Doniram 100 € gasilcem ene vasi, ker imajo izdelan in predstavljen program.
b) Sponzoriram ljudske pevke ene vasi (200€), ker ohranjajo tradicijo in so me za sponzoriranje zaprosile!
c) Doniram organizaciji, ki skrbi za invalidne otroke (500€) ker mi vsako leto predstavijo program...
d) Sponzoriram moje igranje dopisnega šaha (cca xxxxx€) ker mi organizacija katere član sem ne more zagotoviti sredstev.
e) pred leti sem se priskrbel članom naše olimpijske reprezentance ADSL opremo brezplačno....
f) nasvet za 1 cent!
Izdelajte program, postavite cilje slovenskega dopisnega šaha, predstavite evropskega prvaka preko vseh medijev ... TV, radio, časopisi... kontaktirajte prvih 100 Slovenskih firm po dobičku.... pa bomo res lahko igrali vrhunski šah!!!!!!!!!
PS. Stari židovski pregovor pravi: "Če želiš kravo pomolsti, se moraš prikloniti."