Da malo popestrim zadeve - in ker potrebujem tudi malo vaše pomoči Vas vse vljudno vabim, da se registrirate na mojem corr serverju na naslovu:
www.chess-server.com
(lahko tudi preko
www.chess-server.eu).
Čeprav je še v beta verziji, pa že v celoti omogoča:
- igranje šaha na turnirju z igralnim časom 60 dni + 2 dni na potezo
- spreminjanje designa in velikosti šahovnice in figur
- velikost in izbiro pisav
- število zapisov v tabeli
- tudi forum je povsem aktiven - celo lahko objavite partijo in problem, ki sta vidna prek mini-šahovnice
Turnirji treh igralcev se samodejno kreirajo, čim se zapolni prejšnji turnir.
Seveda bo na voljo še mnogo več, ampak sedaj je to čisto dovolj za preizkušanje.
V končni fazi bo server omogoča tudi igranje tema turnirjev, ekipnih dvobojev in tudi turnirjev!
Zaenkrat pa so na voljo samo ti enostavni turnirčki - gre za to, da preizkusimo delovanje strežnika. O nasprotnikovi potezi ste obveščeni po emailu.
Emaili NISO NIKOLI vidni nikjer na portalu!
Zelo bom vesel če boste preizkusli igranje - seveda ne pričakujem da boste porabljali ves čas, ki je na voljo - igrajte hitro in brez računalnikov.
V tem trenutku gre le za ZABAVO in POMOČ.
Prijava je enostavna - izberete uporabniško ime in igralno moč. Predlagam advanced, kjer boste dobili začetni rating 2000 točk.
Email z geslom boste prejeli najkasnje v dveh minutah! PREVERITE tud spam imenike, saj ga bo mogoče vaše anti-spam program potnisnil tja!!
Za vse pripombe sem vedno na voljo na naslovu:
danilo.perus@volja.net
Mimogrede - sam sem se registriral prek siola, ker sem imel težave s sprejemanjem pošte prek volje. Glede na teste so yahoo, hotmail, gmail, siol - vsi delovali brez vsakih problem.
Če emaila niste prejeli - mi prosim javite na moj email in vam ga bom sam ročno posredoval.
VEDNO sem pripravljen na odziv - tako pohvale, kot kritike, pripombe predloge, itd. Gre za to, da bi rad naredil portal, ki bo ustrezal RESNIM dopisnim šahistom, zato bom seveda zelo zadovoljen, če mi boste javljali tudi morebitne hrošče - ali pa težave pri videzu, itd...
Dosegljiv bom tudi na gsm 041 631-788.
Lep pozdrav vsem,
Danilo Peruš